Najnovšie recenzie zo sekcie Hračky do vody
Šikovná nafukovačka pre chlapcov.
Nafukovacia neprišla v uvedenom rozmere. Malo byt 231 cm ale veľkosť bola sotva 150-160cm. A materiál je veľmi tenký, takze sa ľahko roztrhne. Mne vydržala 2 dni neodporúčam.
Pre deti zábava. Nosnosť 80 kg, takže aj pre dve deti.
- Super zabava pre deti
uzasna hracka pre deti...ponorka je na baterky, sluzi ako mini cerpadlo...jednoducho zatlacite tlacitko na sprche a uz cerpa vodu...vodovodny kohutik az don lejete vodu bud kruti ocami alebo sa toci vodomer a zaroven z niektoreho otvoru vyteka voda...kohutik sa za pomoci prisaviek da pricucnut na vanu...sprcha s ponorkou je super zabava aj do bazena...staci jej zopar centimetrov vody a uz taha...vo velkom bazene ponorka plava a sprcha ostava ma hladine...baterky v ponorke su dobre utesnene, nedostane sa tam voda...pre deti ktore sa boja silneho prudu z "dospelackej" sprchy je toto super pomocka aj na zmyvanie samponu z detskej hlavicky
- Velkost
- Ziadna
- som spokojna
- Veľká radosť vnučiek
- Žiadna
Výhoda
- Delfín je síce ok, no asi pre dospelého, 8 ročný syn má dosť problém sa na tom udržať.
Stredova cast ked sa uplne nafuka je moc vypukla a pohodlne sa nelezi. Trebalo strednu cast vypustit.
- Lietadielko je velke,na vode je stabilne a vypada skvele. Pistol je funkcna a deti si z nej rady striekaju vodu.
zatiaľ nepraskol
- Kvalitný plast a bezpečné oblé hrany pre dieťa
- Veľa zábavy
Tovar je zatiaľ nevyskusany. Je vhodne zabaleny.
Super. Pozbiera to všetku špinu z hladiny
- Príjemny materiál
- Super cena
- Praktické balenie
- Som spokojna
- Veľmi dobrá edukačná hračka do kúpeľa,dieťa sa s ním zabaví
- Farbami malú hneď zaujal
- Ušetri nám kopu vody,keďže sa stále kúpala pri tečúcej vode,naozaj dobrá vec
- Kvalitný plast,takže by mal dlho poslúžiť
- veľmi pekné
je pekna, zatiaľ neodskúšaná, deťom sa páči
Zobrazujem 181 - 200 zo 338 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...17 Ďalšie »