Najnovšie recenzie zo sekcie Hračky do vody
- výborný nápad ako šetriť vodu a zároveň vyhovieť túžbe detí neustále napĺňať pohár tečúcou vodou
- veselý dizajn a lákavé farby
- viac aktivít - tvary, rôzne druhy pohárikov, otáčacia rúrka kohútika
- deti (1,5 a 5 r) ihneď zaujal a hrajú sa s ním dlho
- podrobný návod na čistenie a údržbu
- zatiaľ žiadne, dúfam, že dlho vydrží
s produktom spokojní, deti zaujal a radi sa hrajú, zatiaľ funguje
- Bude vianocny darce pre dcerku.Este nemáme skusenosti ale, ako som videla bude to super hracka do vane.
jednoducha mila hracka pre deti do vody
Výborná hračka pre detičky, ktoré sa hrajú vo vani s tečúcou vodou. Nemusíte nechávať tiecť vodu z kohútika, ale tento čarovný kohútik si ťahá vodu sám z vane....
Je s ním veľa zábavy.
- Farebné, rozvoj zrucnost koordinscie zraku a hmatu
- zlatá hračka na kúpanie sa vo vani a zožala úspech v očiach malej
- Obrovská
- Ručky na drzenie
- Aj dve deťi zvladne
- Nič
Dceri sa pacila a tak přeco ji neurobit radosť.Je z kvalitního tovaru a růčky na drzenie su skvele.Hravo Zvlada aj dve deťi pri vaze do 50 kíl.Aj má uvézla pri vaze 55kíl.Je pekně stabilná aj dvoma detma na chrpte.A je radosť pozerat,ak su L en to chce iba vätšiu vodnu plochu a lebo vätšie bážen..Je Dlhá cca 190 cm a to je skvelé.Len väs s nu někde nepustia,kvoli dlžke ryby a to sa nič nedá robit.Zbyva poriadny bazén a vêlka vodná plocha.Nafukanie ide dobre aj dychom Ak neie po ruke šlapacía pumpa.Je to aj skvelý dychovy trening.Dcéra rada Kuka Ak sa ryba tvaruje.
- Velikosť
- Ručky na drzenie
- Aj kvalitné
- Zvlada dobru váhu.
- Nič
Pekné vozidlo pre drobce s velku zátěžu a ručkami na drzenie.
Vyzera aj kvalitné a drzia pěkně.Dcéra nadšena ale troška ta stabilita je menšie mínus.Ak sme vo vodě,tak pre jistotu jistim.Pačí sa mi aj plutvička za chrptu,jisti drobca zo zadu.Vydrzal aj mých 55kil,co som Len kukala.Bočné plutvičky su skelé aj na odloženie nóh.Je super.
Deti ocenili nakupené produkty pri kupaní.
Kvalitná a odolná lopta.
Hneď som vedela, že sa bude kosatka páčiť mojim vnuckam - jasia sa s ňou pri vode celé dni! Cenovo dostupná - žiadna tragédia, ak praskne
- Pekně farebne
- Madla na drženíe
- Šírka
- Nič
Plavidlo ma zaujalo farbu a velikosťu.Vyzera aj kvalitne a služí u nas rok.Zaťal držá skvele a Madla su super velké.Prekvapila má stabilita na vode,bez tendencie prevracenie a to Som nečakala.Hravo zvládne aj dva menšie drobce,tak dalšie plus pre vyrobok.Aj má uveze při vahe 50 kg.Na fukanie si aj vystačim usty pri mé vyške 160 cm.Na dobre peniaze super kvalita
- Veľmi krásna hračka, pekne prevedenie, zaujimava pre deti
- Aj keď je to pekna hračka, veľmi predražená, keď sa na ňu pozriete, poviete si čo na tom bolo také drahé
- Este nevyskusane, no snad bude v poriadku
- parada bavi sa cela rodina
- vnuk je nadseny
- nic
dufam ze hracka vydrzi co najdlhsie pre spokojnost celej rodiny
- deti sú spokojné
- masívny výrobok
- Super aj dosť veľké deti sa vyblaznia
Deti sú s loptičkami veľmi spokojné. Loptičky sa ponoria až na dno a stuhy zostanú vzpriamené, takže ich dieťa pri potápaní ľahko uchopí. Je to skvelá hračka do bazéna pre staršie deti.
Je to krásna hračka pre najmenších . Vyskúšal ho môj vnúčik a veľmi sa mu páčila
Zobrazujem 241 - 260 zo 338 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...17 Ďalšie »